Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.02.2020.
19:11 > 20:00
Jedan od osnivača Vikiliksa pojavio se na sudu u Londonu na prvom ročištu po zahtevu za izručenje koji je podnela američka vlada.
  • milicica

    24.02.2020 21:19
    on a vi
    bruka i sramota da vi to kazete za coveka koji je svet upoznao sa vaso, nazovi demokratijom,sa vasim sikaniranjem , prisluskivanjem celog sveta, sa milionima zrtava zbog vase otimacine i vaseg profita. Meni skace pritisak od vas Amerai vecitiih svetskih policaja a objavio je i mnogo dokaza i o mnogim politicarima koji pricaju jedno a rade drugo i svi oni se bave huskackom politikom. Bori se Asanzu ali vec postupci sudije ne nagovestavaju dobro ali mislim da je ceo svet kome je stalo do pravde i prava uz tebe i da ces zelim i nadam se pobediti.Do pobede.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna