Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.02.2020.
17:35 > 18:00
Za gradonačelnika Šapca koji je rešio da učestvuje na lokalnim izborima, uprkos odluci dela opozicije da ih bojkotuje na svim nivoima, saradnici imaju samo reči hvale, dok mu drugi zameraju neprincipijelnost.
  • dijasporac

    25.02.2020 22:39
    Jel' to znaci da je bojkot propao i da je Gospodar Vucic jos jednom ziradio (nesloznu) opoziciju? Jos kad se Sapcanima pridruze Paracinci i stanovnici beogradskog Starog grada ispasce da bojkota nije ni bilo...

    Na kraju ce se po ko zna koji put dokazati da opozicija nikad trezveno ne razmislja, da nikad nema rezervni plan i da medju njima uvek ima onih koji ce da gledaju samo svoj sitni interes te stoga i vrse izdaju u zadnjem trenutku. Suludo je davati unapred pobedu Vucicu bez izlaska na izbore kad mozes biti siguran da ce neko od ekipe da odustane a ti opet nemas nikakav drugi plan sem da vices da su izbori neregularni jer ti nisi izasao tj. izdali te koalicioni partneri. Interesuje me ko ce sledeci izaci iz tog opozicionog bojkotaskog bloka, DS ili Trifunovic?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna