Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.03.2020.
18:09 > 20:00
Taj prostor su odabrali kineski stručnjaci, jer je procenjeno da je najpogodniji za kontrolu situacije.
  • samo gledam

    26.03.2020 09:04
    Možda zato što su tu postavljene 5G bazne stanice?
  • Ovo

    25.03.2020 23:13
    Nije
    Normalno-sve sto pricaju je kontradiktorno ovoj hali smrti
  • Murga

    25.03.2020 21:59
    Zašto ne Studentski grad?
    "Ako neko umre na četvrtom spratu"
    To je smeštaj za lakših slučajeva sa blagim simptomima. Zašto bi neko od njih umro i da pri tom ne stignu da ga prebace u bolnicu na respirator? Ako tako iznenada umiru lakši slučajevi, šta će onda biti sa težim slučajevima?
    "Trebalo bi onda pola dana da dezinfikujemo prostor"
    A koliko će trebati vremena da se dezinfikuje najveća hala na sajmu? I zašto treba da se dezinfikuje? Zna se od čega je pacijent umro, svi oko umrlog imaju isti virus i svi koji dođu posle umrlog će imati isti virus. Svakako se na kraju sve mora detaljno dezinfokovati, kad prođe epidemija.
    Cilj je zastrašivanje građana, a ne briga o njima. Za sve bi bilo bolje u Studentskom gradu. I za pacijente i za medicinsko osoblje.
  • Laki

    25.03.2020 21:47
    ludilo
    Mozda je u Kini ovo prihvatljivo posto svoje gradjane tretira kao stoku i tamo ljudski zivot i ljudsko dostojanstvo ne predstavljaju nista ali ovo nije Kina.Ovo je logor u pravom smislu te reci.Ako ne mozete da obezbedite makar najnormalnije uslove ostavite ljude da budu kuci.
  • Gospodin Nilson

    25.03.2020 21:27
    Gospodar svemira
    Zašto je hala Beogradskog sajma izabrana za "karantin"? Odgovor: zato što je gospodin predsednik tako odlučio. Ideja je vrlo glupa, kao i ovaj što je služio vojsku i sve ravna prema sebi (a jel vas bilo 3000 u spavaoni i svi ste bili bolesni?). Valjda su i deca i žene služili vojsku, pa im ovaj ambijent koncentracionog logora neće smetati. Studentski grad je bio mnogo humanije rešenje. Nadam se da ovo neće da bude potrebno.
  • Ns

    25.03.2020 19:52
    Uzgredno zapažanje
    Ovi što se zgražavaju trebali bi da se izjasne da služenje vojnog roka bude priznato u radni staž, a za nekog ko je služio JNA ovo su sasvim uobičajeni uslovi. Rekao bih standardno dobri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna