Autor: BBC News na srpskom

BBC
27.05.2020.
10:55 > 11:00
Petočlana norveško-švedska porodica, ali i jedan Italijan i Kineskinja odgovarali su na pitanja BBC novinara - koliko znate o Titu.
  • Vasa

    27.05.2020 18:44
    Za nikog i sve istomišljenike
    Koliko su se zaduživali od slobe do vučića pa naše peto koleno će vraćati te dugove. Prvo vidite cifre zaduživanja tita i na koi način se zaduživao. A pogledajte koliko milijardi su ovi paceri posle njega uzimali i na koi način. Zato nemojte lupati i pisati draškovićevu i šešeljevu retoriku koja je više degutantna i u koju niko normalan neveruje. Eto vam srbija pa vidite gde smo i kako živimo pametnom čoveku je sve jasno. Hvala.
  • Kaćanka

    27.05.2020 17:03
    Tako treba, svaki dan... O Titu... nego o kome... I ako vraćamo, a ne vraćamo njegovo treba se spominjati da se zna da je....ako ga je igde i bilo, ovde bilo raja!!
  • Niko

    27.05.2020 14:48
    Ništa
    Aman ljudi do kle više o titu, j... vas on! Dosta je što ćemo još dvadeset godina vraćati ono što je zadužio, a vi ga već 40 pominjete po "dobru". Da je vladao u ovo " napredno" vreme bio bi gori od njih.
  • Vasa

    27.05.2020 14:35
    Vasa
    Tito je bio i ostao najveći brend balkana svetskog kalibra. Mnogi mogu da sada laprdaju o njemu sve najgore ali niko više na ovim prostorima nejće postići ono što je tito postigao ne samo ovde negu u celom svetu. Tito je podigao lestvicu jako visoko i neverujem da će je neko distići a kamoli preskočiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna