Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.06.2020.
09:59 > 10:00
Na protestima zbog smrti Džordža Flojda poginulo je 18 ljudi za samo jedan dan
  • e

    10.06.2020 14:42
    Ovaj ne zna kako to da nazove. Pa nazovi brate gradjanski rat, moralo je buknuti. Problem je jedino što se taj rat ne može nikad završiti, zato je i glup. Al neka vas malo, malo se zaokupite svojim ratom, možda druge naciju budu mogle da danu dušom i završe svoje ratove koje vi održavate.
  • 7.62x39mm

    10.06.2020 10:37
    Hasta la vista, America
    Sretna vam Jugoslovenska 1991. godina.
    Isti metodi, ista retorika političara, iste manipulacije medija, ista propaganda, samo drugačiji akteri i povodi. Strah i nasilje na ulicama, a vi zedovi i milenijalci gledajte Kardašijanke na TV-u i širite hejt prema cis strejt belcima na mrežama, i nadajte se da rulja neće doći i po vas, bili eldžibitiplusevi ili trendi blm podržavači sa ljubičastom kosom.

    Čeka vas Balkanizacija i cepanje po rasno odvojenim gradovima i državama, naoružane patrole civila i distopijski scenario Bekstva iz Njujorka.

    Klečanje policije i vojske pred histeričnom ruljom željnom krvi, haosa i patika za Kosovo/Flojda, neće vam pomoći, nikad im neće biti dosta.

    I ovde su uglavnom stradali nedužni, patili umereni, ali vaša politika je tvrdila da je nemoguć opstanak višenacionalne države. Očigledno, isto se aplicira i na višerasne tvorevine.

    I obe države su imale za poslednjeg predsednika agenta provokatora...

    Mazel tov!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna