Autor: BBC News na srpskom

BBC
02.07.2020.
20:52 > 21:00
Šeron O. govori za BBC o studijama u Srbiji i viralnom snimku incidenta u liftu.
  • NS

    03.07.2020 12:00
    Komentar
    Toliko se prepala da je stigla da ukljuci telefon i snima. Ako vec studira medicinu treba da je naucila da ne ide bez maske a pogotovo u lift. Da li je i doktorka imala masku to jos uvek ne znamo. Ako se vec toliko boji za sebe sto je dosla da studira medicinu u Novom Sadu. Mogla je u Londonu ili bilo gde u evropi ali tamo studije kostaju sto do hiljadu puta vise. Pa bas BBC da objavi samo deo duela. Mnogo stvari tu smrdi. Najbolji prijatelj koji je sa mnom studirao bio je iz Nigerije.izuzetan covek. Ovde nesto debelo smrdi. Ili je doktorki namesteno jer se nekome zamerila ili je studentkinja iz Irske.......,,......,.....
  • Јое

    03.07.2020 08:28
    Сваки живот је важан
    Када ујутро устанем и кренем на посао, прво укључим камеру на телефону, ако се случајно са неким посвађам, да могу да га снимим и тај снимак објавим на друштвеним мрежама.
    Када је у питању покрет "Црни животи су важни", то је марксистички покрет прерушен у расну побуну. Ако желите мишљење црнаца о догађајима и стању у САД-у, читајте и слушајте Ларија Елдера, Томаса Совела, Бена Карсона и Кларенса Томаса. То су прави умни и образовани црнци американци, за разлику од ове подивљале руље.
  • Neusatz

    02.07.2020 22:33
    Za rasizam u 2020. godini ne sme biti tolerancije i treba da fasuje otkaz (na radnom mestu koje je i dobila zbog oca, ironicno, takodje nekoga ko je srecu potrazio u stranoj drzavi, doduse danas stranoj drzavi). Takva misljenja su bila uvek uvod u genocide tokom celog 20. veka. A divno je da su, van ovoga, iskustva pozitivna i da ce dete nositi u secanju daleko vise pozitivnih i lepih slika i uspomena nego tih losih.
    Inace, bila je vest nedavno, koja je u duhu otvorenosti vecine Novosadjana i gradjana Srbije
    https://www.021.rs/story/Info/Srbija/245355/Studija-Harvarda-Srbija-medju-evropskim-zemljama-s-najmanje-rasnih-predrasuda.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna