Autor: BBC News na srpskom

BBC
14.07.2020.
20:38 > 21:24
U Srednjeuralskom ženskom manastiru, koji je osnovao otac Sergej, već više od 15 godina sa monahinjama žive i deca. Mnogo godina nakon što su napustili manastir, neka od ove dece govore za BBC o nasilju koje su preživela.
  • Orwell Vegan

    15.07.2020 08:16
    Istina
    Lav Tolstoj je objasnio u noveli Obnova pakla cemu i kome sluzi crkva. Sto se tice naucnika koji razne fenomene i sve ostalo zele da 'objasne' materijalnim dokazima, oni isto veruju da struja postoji, jer kad ukljuce sijalicu ona svetli. Ne zapitaju se ljudi ko 'pali i gasi' sunce koje izlazi svaki dan milionima godina i kako to da sve tako besprekorno funkcionise u prirodi, osim tamo gde se petlja 'inteligentni' covek? Naucnicima je cak i sopstveno telo vrsta perpetum mobila koje funkcionise kao malo komplikovaniji automat, ne pitajuci se ko ga je ukljucio i ko ga zaista odrzava i da li iko nadgleda funkcije organa i rad svake celije. Te bi celije trebale biti pametnije od svakog coveka kad znaju sta treba u svakom trenutku da rade, a rade neprestano.
  • mrva

    15.07.2020 07:54
    kada bi samo jednu stvar trebalo ukinuti a da svetu bude osetno bolje, bila bi to religija, na prvom mestu
  • Dawkins

    15.07.2020 07:42
    religija = zlo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna