Autor: BBC News na srpskom

BBC
29.09.2020.
11:55 > 12:00
Iako bi se na prvi pogled mogle izvući pojedine paralele, stručnjaci sukobe na Kavkazu radije porede sa neki ranijim sukobima na Balkanu.
  • Realista

    29.09.2020 15:06
    Realnost
    Kada je Badinterova komisija konstatovala raspad Jugoslavije, niko nije osporavao da je Kosovo i Metohija autonomni deo Srbije, a secesija je izvršena međunarodnom intervencijom, osam godina kasnije", pojašnjava Gajić.
    Zar nam ovo ne govori kakve su neke zemlje NATO saveza i EU, kao i njihovi poltroni. Svaka čast zemljama koje nisu priznale Kosovo.
    Te zemlje ne poštuju dogovore, ne poštuju ni dokumenta koja su potpisali, njihova obećanja možemo da koristimo kao toaletni papir tolika im je važnost. Jedino što poštuju je njihova korist, dobit i još koristi,... Šta mislite ko od političara sa zapada ima vlasništvo u raznim firmama na Kosovu.
    Zbog te koristi i to prevashodno lične tih političara, a manje za njihove zemlje oni uvlače svoje zemlje u razne malverzacije i zbog toga ih treba ignorisati i okrenuti se onima koji više gledaju interese svoje zemlje, a ne lične.
    Misli da treba da se manemo EU i njihovih lažnih obećanja. Neispunjavanja njihovih obaveza i obaveza njihovih pulena i da problem Kosova vratimo u UN, ali tako da nijedna država koja je priznala Kosovo ne može da učestvuje u jedinicama na Kosovu. Metohija pripada srpskoj pravoslavnoj crkvi i tu nema šta da traže ni ujedinjene nacije ni njihove jedinice, nego samo oni koje pozove srpska pravoslavna crkva.

  • Milanče

    29.09.2020 14:48
    Staljin
    Tako je Tito crtao granice nekada u Jugoslaviji isto kao što je Staljin crtao granice u Sovjetskom savezu. Iste greške i isti ratovi. Istorija se ponavlja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna