Autor: BBC News na srpskom

BBC
22.01.2021.
10:54 > 11:00
Zlostavljanje može da ima brojne posledice kasnije tokom života deteta ili mlade osobe, ali da uz dugogogodšnji rad sa psihoterapeutom trauma može da se prebrodi, kažu stručnjaci za dečiju psihologiju.
  • M

    22.01.2021 16:04
    @N sad
    Bravo za komentar sve ste ukratko rekli. Danasnji roditilji su bukvalno na sve spremni dabi im deca bila "kao" uspesna. A u tome se gubi pojam,ljubav i osecaj roditeljstva,prema deci i obratno. Posle im je Mika,Zika...kriv. Svako skoro moze imati decu a biti roditelj e to u danasnjici retko!
  • N.Sad

    22.01.2021 11:58
    U zavisnosti koju školu pohađaju tako se i ,,roditelji" ponašaju. Ne zaboravimo da su mikinu školu pohađala deca elite i krem društva. Mikina škola je bila stvar prestiža. Deca ispaštaju zbog bolesnih ambicija svojih roditelja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna