Autor: BBC News na srpskom

BBC
11.03.2021.
13:35 > 14:00
Zašto je Josip Broz Tito odlučio da marta 1943. godine počne pregovore sa nemačkim okupatorima i šta je bio cilj?
  • Dragan

    11.03.2021 16:33
    E
    Rušenje mosta mudar tajtički potez jer obezbeđuješ pozadinu gde je bolnica itd.Adolf je u Evropi načinio grešku ratovati na dva velika fronta.Glavna taktika vojske voditi rat samo na jednom frontu.Pregovori nisu bili jer je strana misija non stop bola sa njim.Samo jednom im je pobegao kad je sa Visa avionom otišao za Moskvu.Lep primer saradnje četnika i ustaša.
  • Upućen

    11.03.2021 14:54
    Niko nije pisao o tome pre Gaja Trifkovića? Zamislite - jeste i to ozbiljni jugoslovenski istoričari iz vremena "komunizma". Ali ko je tada čitao njihove knjige pa zašto bi i danas.Ništa bez BBC i Trifkovića! "Partizani sprem'te mitraljeze da čekamo kralja i Engleze" - ovo sam preuzeo iz "komunističke" literature.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna