Autor: BBC News na srpskom

BBC
09.05.2021.
08:20 > 09:00
Veliki deo rakete sagoreo je prilikom ulaska u Zemljinu atmosferu, alisu neki delovi pali zapadno od Maldiva, kaže Kina.
  • Podbarac

    09.05.2021 10:33
    Koja propaganda :)
    Naravno da su ostaci pali u okean - u deo okeana gde nema ni avionskog ni pomorskog saobraćaja - sem US baze na atolu Diego Garssija :)))

    A sad nagradno pitanje:
    Koja raketla pada nazad na zemlju "kontrolisano"?
    Odgovor: Nijedna!

    Dakle čemu onda ova lupetanja? Pa ta raketla je poslala prvi veliki deo Treče Kineske svemirske stanice... A Internacionalna (tj. ruska) je na izdisaju i Rusi će za par godina da krenu opet samostalno, sa svojom stanicom.
    A Ameri i ostali...? Pa biće gosti - ako ih Rusi i Kinezi pozovu u goste!

    Daklem, da se ne bi pričalo o tome šta će biti od 2024. onda odjedared kineske raketle padaju nazad "nekontrolisano", a američke "uz čudesan vatromet"...

    CIA, snajka... Tolko.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna