Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.05.2021.
11:16 > 12:00
Pre 88 godina, u 34 univerzitetska grada u Nemačkoj spaljivane su knjige Marksa, Engelsa, Remarka, Frojda, Ajnštajna, Hesea...
  • Dragan

    12.05.2021 10:04
    Ah
    Prvo da se Garavi umije,pa da se pogleda u ogledalo.Jedino se ovde i u rajhu likvidiraju politički protivnici.I nisu samo ne nemački,već i nemački .Adolf je pohapsio prvo sve komuniste nemce čak i poslanike i bili su prvi u logorima,zatim kad je video da socijal demokrati imaju skoro isti nroj glasača je i njih pohapsio i poslao u logor.Klasičan ekstremni desničar.SAD je najveća sila ali ovakvi u SAD nebi mogli se dokopati vlasti.Tramp je dokaz i demokrate i njegovi su udarili na njega jer je udario na ustav i demokratiju.A razni Snoudeni lepo žive od stedstava KGBa i biće živi dok ćute o Rusiji.
  • Garavi

    10.05.2021 12:29
    Dobro jutro
    Dzulijan Asanz
    Andre Vlcek
    Edvard Snouden
    Bredli Mening
    To su Amerikanci. U skoro svakoj zapadnoj zemlji se poneko usprotivio Amerima i ostao bez imetka, imena, pa i glave.
    Sve je isto, samo Hitlera nema...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna