Autor: BBC News na srpskom

BBC
14.05.2021.
11:31 > 12:00
Marina Samardžić nije položila prijemni za srednju muzičku školu, a njena porodica podnela je tužbu Poverenici za ravnopravnost iako nadležni tvrde da je prijemni organizovan u skladu sa zakonom.
  • Dada

    14.05.2021 12:24
    Moj sin je polagao maturu drugacije od ostalih ,naravno da moze ,deca sa posebnim potrebama imaju prava da dobiju po prilagodjenom programu maturu da polazu.Naravno da znamo koliko i sta moze ali je isto tako od nas trazeno da napisemo tri srednje skole koje bismo mi hteli a naravno interesorna komisija odlucuje o tome i oni su ga i upisali u skolu jednu od te tri ,mi smo samo dobili obavestenje da je upisan.Naravno i tu radi po IOPU ,nesto i IOP 2.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna