Autor: BBC News na srpskom

BBC
14.06.2021.
08:59 > 10:00
Otvoreno istupanje i saopštavanje istine za mnoge je mučan proces i izaziva strah od reagovanja najbližih.
  • Лиманац

    14.06.2021 23:53
    Срамота је своју мањинску опредељеност натрљавати већини на нос, а не бити припадник неке заједнице.
  • Shimmy

    14.06.2021 15:13
    Iskrenost
    Bez zelje da bilo koga uvredim, ili ucinim bilo kome bilo sta nazao vazna je i istina. Nadam se da cete objaviti komentar.
    To jeste grupa ljudi koju treba tolerisati, ali je savrseno posteno da drustvo donese odluku da ne zeli da promovise takve vrednosti sve i da su urodjene. Demokratija je i kada drustvo kolektivno odluci da ne zeli neke vrednosti, a ne samo kada to bude u skladu sa EU smernicama.
    Svaki roditelj, ako je surovo iskren, ce priznati da ima odnos prema LGBTQ+ kao prema nekom nedostatku. Verujem da nije prijatno procitati, ali bas kao sto bi roditelj voleo da mu se dete rodi sa svim ekstremitetima, i odgovarajucim brojem hromozoma, tako bi radije ako ima izbor odabrao da dete bude heteroseksualno.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna