Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.07.2021.
18:55 > 19:11
Do otvaranja Letnjih Olimpijskih igara u Tokiju ostala je još nekoliko dana i svakim danom postaje sve očiglednije da ih je trebalo ponovo odložiti. Svi su se nekako pomirili s tim da će Igre biti održane bez gledalaca laca i sa vrlo strogim ograničenjima, ali sve veće pitanje je - ko će se takmičiti?
  • Dragan

    18.07.2021 08:17
    Ah
    Setimo se OI u Los Anđelisu i Moskvi kad četvrtina planete nije učestvovala zbog blokovskih problema.A što su u selo puštali bilo koga bez testa ?Od čistačice do predsednika MOKa su svi morali biti testirani.I za publiku ko nema test i vakcinu me može unutra.Japan je prilično zaistala zemlja što se tiče javne imovine.U njihovim gradovima još uvek šume nandera sa šumom kablova iznad.Dok cei svet bacio pod zemlju kablove ovi ih još drže.Skiro da nemaju semafore, saobraćajne znake.neki heroglifi na asfaltu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna