Autor: BBC News na srpskom

BBC
09.08.2021.
12:31 > 13:00
Izveštaj je objavljen tri meseca uoči konferencija COP26 u Glazgovu na kojoj će svetski lideri razgovarati o borbi protiv klimatskih promena.
  • Ramamti Ezer

    09.08.2021 17:39
    KLIMATSKE PROMENE
    Ljudi su upropastili sve čega su se dotakli. Radi profita malog dela čovečanstva pate miijarde. A ta manjina misli da će se spasti nekim čudom od nadolazeće katastrofe begom u svemir, na druge planete, u podzemne bunkere itd. Zanimljivo je da je Bog rekao za takve samouverene osobe da će ih njegova ruka pronaći čak i da se na nebo popnu i skinuti ih odande. A uteha je da je apostol Jovan predvidevsi ovakav razvoj dogadjaja, jos u 1. veku n.e. napisao kratko i jasno da će Bog unistiti one koji unistavaju Zemlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna