Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.10.2021.
10:31 > 11:00
Za zločine počinjene tokom opsade bisera Jadrana, osuđena su dva pripadnika JNA pred Međunarodnim sudom za ratne zločine u bivšoj Jugoslaviji sa sedištem u Hagu.
  • Обсервер

    01.10.2021 17:32
    Могло је и овако
    Видим да је хрватских бораца било у Дубровнику и хвале се својим подвизима, видим да нису били цвећке и да их је доста заробљено. Зашто нису прогласили Дубровник, за отворени град ? Па нису, јер им је у пропагандни прилог ишло оно шта се десило. Откуд мртви на обе стране ? Пуцали су сви, а када пуцаш, ти си и легитимна мета.
  • @Joki

    01.10.2021 13:05
    Malo manje Milosevic-Seselj propagande citaj, malo vise istorije.
  • Djuri

    01.10.2021 12:53
    Strasno
    I sta su odbranili?Nista!Hrvati su herojski odbranili Dubrovnik,zatim su najurili vecinu Srba,i dan danas slave.Rat je izgubljen uz zrtve i razaranja,Jugoslavija je izgubila.Nema je vise.Neki Dubrovcani su se kleli u Jugoslaviju vani,ali u Dubrovniku su neretko unistavali automobile sa CG i Srb tablicama,bacali u more,kamenovali Autobuse…Napadali i provocirali ljude zadnjih godina pred taj rat!Pa ovi im nisu ostali duzni,cisto izivljavanje,nekada isti narod.Budale svi.Sta imaju Hrvati od svega? Bedu ,raseljavalje i drzavu sa jedva Srba i drugih u kojoj se tesko prehranis od plate,kao i kod nas ovde,cak gore.
  • Djuri

    01.10.2021 11:50
    Strasno
    I sta su odbranili?Nista!Hrvati su herojski odbranili Dubrovnik,zatim su najurili vecinu Srba,i dan danas slave.Rat je izgubljen uz zrtve i razaranja,Jugoslavija je izgubila.Nema je vise.Ti Dubrovcani su se kleli u Jugoslaviju vani,ali u Dubrovniku su neretko unistavali automobile sa CG i Srb tablicama,bacali u more,kamenovali Autobuse…Napadali i provocirali ljude zadnjih godina pred rat!Pa ovi im nisu ostali duzni,cisto izivljavanje,nekada isti narod.Budale svi.Sta imaju Hrvati od svega? Bedu ,raseljavalje i drzavu sa jedva Srba i drugih u kojoj se tesko prehranis od plate,kao i kon nas ovde.
  • Joki

    01.10.2021 11:07
    Nije vas napala JNA. JNA je branila ustavni poredak tadasnje Jugoslavije. Vi ste prvi krenuli sa separatizmom i napadima na JNA sa svojim paravojnim formacijama i NDH ideologijom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna