Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.10.2021.
22:08 > 23:00
Bez dodatne pomoći, arome ne funkcionišu baš uvek i ne traju dugo. Zato su naučnici u celu priču uključili sve moguće agense ne bi li određene ukuse ugradili u prerađenu hranu.
  • Biba

    27.10.2021 08:03
    Pojačivači ukusa se ugrađuju u prerađenu hranu i to je jedna od pošasti koje nam je industrija hrane donela. Svakako ih prave vešti naučnici, neko mora i to da radi, ali to nije zdravo i treba izbegavati prerađenu hranu. I to treba napisati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna