Autor: BBC News na srpskom

BBC
04.11.2021.
08:44 > 09:00
Veliki potrošači uglja, poput Poljske i Kanade se obavezale, ali neke ključne zemlje kao što su Amerika, Australija, Kina i Indija - nisu.
  • Deks

    04.11.2021 09:48
    "Kako ćemo tretirati cene prirodnog gasa?" - nikako jer se kao deo ekološki prihvatljive budućnosti planira potpuno ukidanje potrošnje prirodnog gasa jer prirodni gas u velikoj meri dovodi do "efekta staklene bašte". Inače skandalozno je da Srbija kao jedna od zemalja najvećih potrošača uglja nije se obavezala da u dogledno vreme prestane sa njegovom upotrebom. Briga za očuvanje planete Zemlje ne tiče se samo najvećih zemalja već svih nas. „Kako ćemo finansirati sve ove aktivnosti?"- pa ako možete da štampate pare za sve druge aktivnosti onda se i za novu zelenu industrijsku revoluciju mogu naći pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna