Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.11.2021.
09:28 > 10:00
U više evropskih gradova izbili su neredi kada su demonstranti koristili vatromet i palili vozila, na šta je policija odgovarala suzavcem i vodenim topovima. Evo šta se dešava.
  • Djuri

    24.11.2021 10:49
    Zasto?
    Pa zato sto je vakcinacija trebala da resi pandemiju,medjutim nije ni na 80% punoletnih vakcinisanih a malo je prica kojima mozete ubediti i najvernije da su za sve krivi antivakseri a poseban razlog protesta je kucni pritvori i kontrola kretanja a da nepricam o gubitku novca i posla zabranom rada i okupljanja.Kod nas do nedavno je Kon pominjao ovu cifru kao potrebnu,a sada prica o vakcini na svaka 4 meseca.Ko ce u srbiji to da prima kada svaki drugi odbija vakcinu?.Dali vakcinacija sprecava punjenje bolnica?Nedovoljno!Dali ekonomija nesmetano funkcionise?NE! Dali su mere za vakcinisane i prelezane ukunute? NE!Dali je iko odgovarao zbog neuspeha vakcine?DA,doktori,idividualno gradjani zbog iznesenih stavova.Dali farmaceutske kompanije i vlade odgovaraju zbog neuspeha?NE!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna