Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.12.2021.
17:51 > 18:00
Vlada Srbije povukla jedan od zakona koji je izazvao proteste, a drugi će biti izmenjen.
  • Mučenik

    09.12.2021 09:04
    SLUŠAMO SVAKODNEVNO BAJKE?
    Čelnik ΛV započe novi sistem rada. Skoro svaki drugi dan organizuje vanredno obraćanje svome previše voljenom narodu.Bez hvalospeva ne može proži ni jedna konferencija, kao da taj voljeni narod ne razume ništa i ne vidi šta se događa njemu i oko njega. Čudo ipak se dogodilo, nakon deset godina tiranisanja, da se zakoni vraćaju na doradu ili izmeni. Da li je predizborna kampanja ili se nešto menja u radu i ophođenju vlasti? Obraćanje narodu,a ne političarima i saradnicima, izgleda kao tapšanje po ramenu ljude iz interesnih, glasačkih sfera, pri tome se zaboravlja da njegovi toliko poštovani penzioneri imaju veću prosečnu pemziju samo od penzija u BiH. Skoro 25% stanovništva je na ivici siromaštva (troše do 1$ po danu), ali imaju toliko energije u sebi da izađu na izbore i da glasaju za “svoju ikonu” i time su završili svoj zadatak i dužnost do sledećih izbora.. Ustoličenje Rio Tinta, Linglonga,Ziđina i prodaja zemljišta arapskim prijateljima ugrožava se i onako narušena životna sredinu. Dobra stvar je gradnja autoputeva, kao nikada i nigde do sada, jedina loša strana je ako nema ko da vozi po autoputevima.Godišnje umiru više od sto hiljada, rađaju se oko šezdeset hiljade dece i toliko najsposobnijih napustaju zemlju.Ipak, Panta rei! Čelnik nije zadovoljan radom svojih izabranika koji su do sada klimali glavom, aplaudirali, uvlačili se predpostavljenim i ponavljali kao papagaji are ono što ispriča ili misli da ispriča pretpostavljeni i njihov odabirač, ko te pita za stručnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna