Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.02.2022.
08:52 > 09:00
Političko more pred predstojeće izbore sve više je u zelenim bojama, pa je glasačima teško da razaznaju za šta se koji zeleni zalažu.
  • Sonja

    10.02.2022 10:18
    Dopuna
    Dosta dobar pregled situacije sa zelenima kod nas... Samo bih dodala neke zanimljivosti.
    Zeleni Srbije, za koje kažete da izlaze na izbore sa SPSom, ušli su, dali podršku, ujedinili se, ili nešto treće, i sa Savezom 90 zelenih. Ovo je prvi put da jedna stranka izlazi na izbore na dve liste. Ali, kod nas je sve moguće. Samo, izgleda da neće biti i jedina.
    Zelena stranka je samo usput spomenuta, iako je sa teritorije 021, jer je postala sasvim beznačajna posle izlaska na izbore sa Živkovićem i skoro da više i ne postoji. A prišli su i oni S90.
    Sasvim je nejasno kako jedna stranka, ustvari ovde njih dve, prilazi SAVEZU koji je takođe stranka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna