Autor: BBC News na srpskom

BBC
19.05.2022.
17:32 > 18:00
Katarina je provela više od dva meseca ispod čeličane Azovstal u Marijupolju
  • Jovanka

    20.05.2022 07:51
    A Bog?
    Sve ove patnje, a i ono najgore jer ima mnogo onih koji nisu uspeli da se spasu, ima dece koja su poginula je je Putin bombardovao školu, bolnicu, vrtić, ima silovanih žena i na milione razorenih domova - e, sve je to sa blagoslovom patrijarha Kirila, u sasluženju Porfirija, u koje gledaju i kao slušaju, Putin i Vučić.

    Ima Boga? hmmm....
  • Nenad

    20.05.2022 07:35
    Ostrašćenim rusofobima
    Nije likovanje, nego da se ukaže "velikim" medijima, propagatorima da su i njihovi saveznici i nalogodavci vršili i mnogo veće zločine, a da oni nisu pisali o tome. Čak su ih prikrivali.
    Ovde se samo podseća da se nije zaboravilo i ne umanjuje se sadašnje stradanje, iako nema izjava sa druge strane.
  • Dragam

    20.05.2022 07:34
    Ah
    Komentar n da ste izbacili jer noje tema Milica već Ukrajina.Da pomenutom b spimenem da pomenu C devojčicu koju je likvidirao bojnik tkzv RS po nalogu Mladića.
  • Lilika

    20.05.2022 06:57
    Sad krece niz kretenskih komentara... jer ovaj narod jako voli da likuje, to smo primetili... i obavezno ono nase:"A kad su oni nama"... Ljudi, sto ste pogani? Rat je rat, svaki je strasan, surov, uzasan!!! I vi likujete nad nesrecom drugih a sami ste prosli toliko toga???
  • keka

    19.05.2022 22:18
    Ma,
    to je poređenje babe I žabe. Mi smo 10 godina demonstrirali protiv diktatorskog režima koji nije odstupao " ni za jotu"( imao ruski podršku)
    pa kad su "ove igre bez granica" prešle svaku meru usledilo je bombardovanje kao opomena I kazne tom rukovodstvu. I nisu gađani civilni ciljevi. Pa se to završilo kumanovskim sporazumom. A ovo je jedan surov agresorski imperijalistički rat sa mnogo besmislenog stradanja I rušenja.
    Solidarnost celog Sveta sa Ukrajinom osvestiće agresora pre svega u pravucu smene rukovodstva
    Drugi put u sadašnjoj situaciji ne postoji.
  • b

    19.05.2022 19:06
    moze tekst o Milici
    Koja je sa 4 godine putovala vozom, puna nade i zivota dok je britanski i americki avioni nisu poslali na onaj svet, dok su nama donosili ljudska prava i demokratiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna