Autor: BBC News na srpskom

BBC
28.05.2022.
10:57 > 11:00
Kremlj je obećao da redovni ruski regruti neće biti slati u Ukrajinu.
  • Za nas

    29.05.2022 05:26
    Dojilje muske dece
    ...ostaje strepnja i bol posle ovog teksta i ovih komentara!
    A nekada smo se smejali recenicama, smatrajuci ih glupim, koje bi izgovarale pobednice takmicenja za najlepsu devojku sveta, na pitanje sta zele! "Mir u svetu", odgovarale bi!
    Sada kada bi to rekle, pomislili bismo da nije vise nista smesno! Ne bi trebalo. Cak ni za lakrdijase!
  • Sve je to bilo ovde

    28.05.2022 21:18
    Za oba komentara majka
    Svaka majka brine za svoju decu! Posebno u ratu! Neke majke su brinule za svoju malu, ali i za tudju veliku decu, regrute! Na samom pocetku, odmah posle rata u Sloveniji, neka majka sa malom muskom decom iz Beograda, inicirala je indirektnim putem - akciju "Povucite regrute iz rata"! Rat je zapocet sa neobucenim mladicima! Povuceni su regruti i tada se i u Hrvatskoj desio bunt majki uz komentar - "Hvala srpskim majkama sto su prve to zatrazile!"
    Znaci, nije tacno da sve majke brinu samo za svoju decu!
    Kakva bi bila razmera greha i neoprosta za vjek vjekova, kada bi ta neka majka bila potpuno sama, kada bi njeno dete bilo zrtva nepriznatog, najgnusnijeg ubistva iz politickih razloga u svojoj zemlji medju svojim narodom! Bez majki! Drugih! Sama!
  • Majka

    28.05.2022 14:38
    Zamena teza
    To nije Putinov rat. To je rat Amerecke gamadi!
  • Lala

    28.05.2022 12:35
    U svakom ratu .pa i u ovom ,laz i propaganda su ispred istine ,Rusi tu imaju debelo iskustvo,
  • Lošmi

    28.05.2022 11:30
    Majka
    Nebulozan tekst, možda i izmišljen, ništa čudno, ništa neobično. Rat je opaka stvar, ginu profesionalci, civili, regruti....svi. Svaka majka brine za svoju decu, posebno u ratu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna