Autor: BBC News na srpskom

BBC
08.06.2022.
10:56 > 11:00
Tokom trogodišnjeg postojanja, Beogradski krug se, kako sami članovi kažu, „borio protiv politike režima Slobodana Miloševića".
  • Srele

    08.06.2022 13:14
    Ma svi ti "književnici i intelektualci" su se borili za svoju guzi..u, a mi ostali što smo šetali po ulicama kao ovce smo bud.le. Srbija je zemlja korumpirana do koske, od zdravstva, pravosuđa, šumarstva i privrede, rudarstva i energetike pa do finih političara... Samo se otima i mi što sedimo i gledamo ne radimo ništa jer svaki koji dođe da napravi "promene" radi isto što i ovi pre njih. Tako da te priče o intelektualcima sa Vračara i o ostaloj beogradskoj, novosadskoj, srpskoj i ostaloj eliti ne pije vodu više.
  • kakav

    08.06.2022 12:32
    krug
    to su sve lakrdijaši koji Srbiji ni gram dobrog ne donesoše !ljudi, SFRJ je bila poligon kako razbiti suverenu državu , hrvati kazaše (tuđman) da bez rata ne bi postojala !!! znači ko kod da je bio predsednik bilo bi isto ili gore za Srbiju ! kakav krug dvojke ,sve preuzeli od 2000-2012 i šta su uradili -otpustili pola miliona ljudi ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna