Autor: BBC News na srpskom

BBC
24.06.2022.
09:04 > 10:00
Lideri EU podržali su Ukrajinu u nameri da postane deo evropskog bloka, što je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski nedeljama govorio i tražio.
  • Podbara

    24.06.2022 14:16
    Rusija bas briga hoce li Ukrajina u EU ili nece. Druga stvar je u pitanju, gledao sam snimke iz Ukrajinskih skola de su deca od malena ucena da mrze Ruse, plus ukinuta crkva, ukinut jezik, i ukinuto samofinansiranje Pokrajina sa Ruskim stanovnistvo i prebaceno na centralnu vlast Kiev (isto kao ovde Beograd) pa sta ste ocekivali, da ce da izumru u tisini ? Zar je stvarno neko ocekivao da ce 10 miliona Rusa iz Ukrajine da zavrse kao Srbi u Krajini, a da njihova maticna drzava nesto ne preduzme ?
  • Обсервер

    24.06.2022 10:51
    Рецепт
    Па нека постане део ЕУ, али само са оном територијом, на којој нема руског народа. ЕУ мисли да спроведе исти рецепт, који су преписали Хрватима, да уђе и са територијом, где живе Срби (РСК). Овде ће се морати предузети потези руског цара Николаја.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna