Autor: BBC News na srpskom

BBC
17.11.2022.
10:13 > 10:30
Ilon Mask kaže da radnici u kompaniji moraju biti raditi duže i jače ako žele da zadrže posao.
  • zgubidani

    18.11.2022 07:04
    čitate
    li ovo ! a mi vas da trpimo vašu nesposobnost , lenjost i pride vi nekog mrzite !
  • /

    17.11.2022 17:45
    /
    'aktivističke grupe koje vrše pritisak na oglašivače'
    znaci cetnicko prorusko oglasavanje ce biti favorizovano kao na fb kod cukenberga
  • Lopovska posla

    17.11.2022 11:53
    Da imaju cojones i samo kažu f.ck off pa neka se ovaj valja u sopstvenom blatu.Šta je sledeće,da ih ko mrtvace drži u ledari i izvlači po potrebi?
  • LoL

    17.11.2022 11:41
    Na Maska je krenula medijska hajka od kako je podrzao De Santisa. Dobro je rekao ovaj analiticar - deluje kao autokrata, gde je kljucna rec DELUJE. Primera radi, pre par meseci je bila vest kako tera radnike da dolaze na posao u kancelariju, a sta je zapravo bilo u pitanju? Terao je sefove da dolaze jer ako ''radnici na traci'', tj. fizikalci, moraju da dolaze onda sefovi ne mogu raditi udaljeno od kuce. To sto tera ljude sa sestocifrenim platama da se vise cimaju ga ne cini losim poslodavcem jer na njega se ne zale oni nizi radnici vec razmazeni gornji. Za nize radnike videti pod Amazon i Dzef Bezos, ali on se ne spominje negativno u medijima jer ili neke sam drzi (Washington Post) ili je jedan od glavnih finansijera druge strane politicke scene, koja i drzi vecinu vodecih medija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna