Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.11.2022.
13:23 > 13:30
Policija je u četvrtak uveče dobila dojavu da se ulicom kreću migranti i pucaju jedni na druge, na licu mesta zatečeno je šest migranata od kojih jedan sa prostrelnim ranama na grudima.
  • Banderaš

    25.11.2022 14:49
    Državni posao
    Šverc Oružja,droge,dece,beba,ljudi, sve je to posao kojim se bavi srpaska Udba tako da Drzava srbija naplaćuje,organizuje,izvodi transport i tačno zna ko je sa kakvim oružjem pucano,ko je pucao i kada će pucati ponovo.
    Ako neko zaista naivno misli da srpska Udba nema pojma o kretanju migranata,mafijaša raznih drugih formacija-taj je zaista naivan jer srpska drzava je (na zalost) organizator i izvođač svih mafijaških dešavanja na Balkanu i evropi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna