Autor: BBC News na srpskom

BBC
06.12.2022.
16:18 > 16:30
Čekanja na hirurške zahvate dodatno je produženo zbog pandemije korona virusa.
  • Steva

    06.12.2022 17:45
    Ovo je lep vest i nažalost veoma retka i mogu samo da kažem,bravo ljudi svaka vam čast,Bog vas blagoslovio,jer vi ste pravi humanitarci,vi ste pravi Hrišćani i pravoslavci,vi ste videlo u ovom mraku od države.
  • Vlada

    06.12.2022 16:55
    Pod hitno uvesti Rumunski model kad je zdravstvo u pitanju. Do lekara se u drzavnim ustanovama ne moze doci odavno a sada je ovaj problem poceo da se javlja i u privatnim klikama. Vecina toga nije svesna ali kad im zatreba bice kasno. Drugim recima, mozete imati novca ali necete imati kome da platite da vas leci. Inace veliko bravo za ovu inicijativu, bez novih i mladih lekara, nema spasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna