Autor: BBC News na srpskom

BBC
13.12.2022.
08:50 > 09:00
Talas poskupljenja ne udara samo po džepu, nego i na mentalno zdravlje.
  • Tt

    13.12.2022 13:29
    @Milos
    Odlican komentar....ali kome..?! 40% gradjana,poludelo nacisto30% na alkoholu,sedativima,drogama,kreditima,neznaj gde udaraju! Dok 30% bliski,Rezimu uzivaju u ova zla vremena,iskoricavajuci ovu,muku...a kasnije se mora sve,platiti...kamo srece da bar,neko ovo procita i razmisli....ali...cisto sumnjam?! Ovaj narod je krenuo u jednom pravcu,kao Ovce na klanje i cekaju,svoj red cutke bez da se,guraju!!! Tragedija Srba.....zastrasujuce...to covek,vidi cim ode negde u inostranstvo i vrati se u ovu prokletiju!!! Bezite deco cim dobijete,malo krila i neokrecite se nikada! Mi matori...zasluzili smo sve ovo i zasluzeno,placamo svoje,greske!!!
  • Ma

    13.12.2022 10:35
    Ma
    Ma pulling smo po svim savovima kao narod! Sve bre prolupano….posteno sto cemo nestati!!!
  • Milos

    13.12.2022 09:27
    Milos
    Sa siromastvom dolazi glad i psihicki problemi! Mnogi cute i nepricaju da su osiromasili i time jos vise svoje mentalno zdravlje ugorzavaju dok se nedesi neka tragedija! Ljudi nije sramota biti siromasan vec je veca sramota ovako cutati u apatiji nepreduzimati nista kao drustvo pojedinac i zaustaviti ovaj haos i bedu u koju nas je uveo ovaj Vucic! Ustanite i menjajte ovo zlo za koje smo sami krivi sto smo dozvolili i da nam se ovo vise nikada nedogodi jer je i vise nego previse 30 godina haosa u Srbiji! Koliko god da si bogat i zdrav moras puci pre ili kasnije jer ovo nije normalno! Svaki bot i komentator neka stavi prst na celo duboko i zrelo razmisli da je svakom zivot jedan i nema reprize niti poluvremena i brzo prolazi zato ga netreba trositi na politiku stranke vec na blagodeti koje on donosi na koje svako ima prava! U suprotnom...mnogi ce nestati u toj apatiji siromastvu kao da nisu ni postojali sto je vise od ponizavajuceg za svako ljudsko bice!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna