Autor: BBC News na srpskom

BBC
30.01.2023.
11:39 > 11:45
Tridesetpetogodišnji Novak Đoković pobedio još jednog mladog kandidata za osvajanje 22. grend slem titule - kako?
  • Branka

    30.01.2023 13:40
    Nole pobednik
    Mladí teniseri moraju dá se odvoje od svojih porodica.Trener mora dá bude profi a ne máma ili tata.
  • Ljubitelj tenisa

    30.01.2023 13:38
    Zato sto su on, Nadal i Federer trojica nedodirljivih velikana (Novak nesto iznad njih dvojice i to nije zato sto je nas vec jednostavno je bolji u medjusobnim duelima od obojice, ima daleko najvise nedelja na prvom mestu, ima grend slem (dva puta), zlatni masters (takodje dva puta), ima jednako grend slem turnira sada kao i Nadal itd.). Borg je to bio pre njih, dok se nije povukao sa 25-26 (i to neigrajuci Australian Open), a sada taj potencijal ima Alkaraz. Da nije Alkaraza, kad ova trojica prestanu bila bi situacija kao u zenskom tenisu sada. Zverev, Cicipas, Medvedev, Tim i ostali dodju do zavrsnice pa na sledecem ispadnu na startu i tako u krug. Pa Novak se vratio na prvo mesto a na ostala tri slema brani ukupno 380 bodova i to samo na Rolan Garosu. O kakvoj konkurenciji mi onda da pricamo kad si sa 7 hiljada bodova prvi. Da Novak nije imao one dve godine treniranja sa Pepe Imazom i to bas kad je bio nezaustavljiva masina (2016-2018) mozda bi stigao do 30 grend slem turnira do sada, ako ne svakako bi bio na par do te cifre, a secam se ere kada se mislilo da Samprasovih 14 nece niko dostici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna