Autor: BBC News na srpskom

BBC
06.04.2023.
09:54 > 10:00
Usvojen je novi statut Elektrodistribucije Srbije i promena statusa ovog javnog preduzeća, koje će ubuduće biti zatvoreno akcionarsko društvo u potpunom vlasništvu države. Šta to menja u praksi?
  • Miško

    06.04.2023 13:37
    sve sami stručnjaci
    u tekstu se navodi "stručni" ljudi od ovih sadašnjih stručniji ili neki novi stručnjaci za uništavanje to jest presipanje novca po starom od poreza građana ili nisam nešto dobro razumeo. Ili samo da bude i na papiru da se nešto ni sami ne znaju šta tačno da rade. Spetljano je uvek najbolje i prebacivanje krivice u tim oblastima nam nema konkurencije iz priloženog pre neki mesec se iu vidi gl. direktor (sem što ima glavu) nije ni za šta odgovarao a smenjen :)
  • Milutin

    06.04.2023 11:16
    Bando, narod će vam suditi!
    " Nadzorni odbor imaće dva člana više, u njega će ući i predstavnik sindikata radnika, a sve članove određivaće Skupština akcionarskog društva koju će činiti - jedan čovek. "

    „Prvi razlog promena je da bi EPS mogao lakše da se zadužuje, podiže kredite. "

    Rekao bih štošta, al neću da psujem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna