Autor: BBC News na srpskom

BBC
03.05.2023.
20:37 > 20:45
Na konferenciji za medije povodom tragedije u centru Beograda, Vučić je predložio 10 tačaka, među kojima je i kontrola načina držanja oružja i da se posebno kontroliše da li se oružje čuva odvojeno od municije.
  • AGA

    04.05.2023 09:20
    idi sa Kurtijem pričaj
    Da li je moguće da se ovaj čovek trpa u sve živo.
    Gde god ima neki poen da se dobije eto njega.
    Podizanjem starosne granice za polaganje za auto i motor rekli su da mladi nisu sposobni da voze kao do sada. A sada posle razvitka Srbije deca su postala zrelija.
  • Zoran

    03.05.2023 21:06
    Zoran
    Licno tebe Krivim za ovaj haos u koji si nas uveo kao celo drustvo! Prvo TI trebas dati ostavko pa svi tvoji Sektasi!!! 11 godina Lazi Ucena Kriminala Podeljenosti Ponizavanja Zarobljenji Mediji koji promovisu svaku vrstu nasilja....ovo je KRAJ!!! Ljudi Pukli a time i Deca!!! Ako se sada sve ovo nezaustavi nikada vise nejce i ovoga ce biti sve vise dok opet postanemo Apaticni na ovakve Zlocine i to je KRAJ ovog Naroda!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna