Autor: BBC News na srpskom

BBC
23.06.2023.
08:44 > 09:00
Najpoznatija EXPO manifestacija je Svetska izložba, koja se održava na svakih pet godina i prethodni domaćin bio je Dubai, a Beograd će ugostiti Specijalizovanu izložbu, koja za cilj ima da „odgovori na precizno definisan izazov koji preti čovečanstvu".
  • Milos

    23.06.2023 10:12
    Toliko price oko jednog sajma...ako se i zaradi 1,1 milijarda to nije nista naspram BDP-a Srbije koji je oko 50 milijardi dolara i nije nista naspram ulaganja koji ce rezim u svoje (ne i nase) ime uloziti. Iskoristili su potpuno beznacajnu stvar za proslave a drzava u potpunom rasulu i umesto da predaju vlast i idu oni slave nesto sto gradjanima Srbije je irelevantno. Cinjenica da Novi Sad bio grad kulture daleko je vaznija a od obecivane gradnje nista nije bilo niti je iskoristen taj ogromni potencijal.
  • T'ga

    23.06.2023 09:46
    Kompleks umesto nasleđa
    Kad se previše neko druži sa budžama iz UAE, koji jesu čudo napravili sred pustinje, pa ti „kompletni idioti” sruše deo istorije i grada da izgrade Beograd na vodi, a sad će da ruše i nasleđe Beogradskog sajma za nove njima unosne projekte i daju tuđe/naše pare da sred Surčinske bestragije, da nacionalni stadion ne samuje, za Expo2027 za nešto što oni zovu urbani kompleks. Vala jeste kompleks, ali ne psihološki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna