Autor: BBC News na srpskom

BBC
30.06.2023.
08:36 > 08:45
Akcija predaje oružja, sprovedena posle dve masovne pucnjave koje su se u maju dogodile u Srbiji, bila je „najuspešnija ikada sprovedena", kažu iz Ministarstva unutrašnjih poslova, dok nezavisni stručnjaci upozoravaju da je količina oružja u rukama građana i dalje velika.
  • M

    30.06.2023 17:54
    M
    Sve će biti isto.
  • BMW

    30.06.2023 13:59
    Đž
    To oružje je pokradeno na ratištu. Oni koji ne znaju šta sa njim su predali, a oni što ga čuvaju za neko krvoproliće i dalje skrivaju. Sve će biti isto. Đžabe se nadate.
  • Katastrofa

    30.06.2023 11:01
    Ako se po Vojvodini i po rubnim delovima ostatka Srbije razoružaju stariji građani, sledi katastrofa. Ubijaće penzionere po selima i manjim mestima kao glinene golubove naoružani razbojnici. Upadaće penzionerima u kuće bez straha da imaju oružije, i vezati i mučiti da priznaju gde su pare. U tim selima ali i manjim gradovima penzionere koje razbojnik muči niko ne može čuti, jer su ulice poluprazne.
    A ovako kada ima po Srbiji i pokrajini Vojvodini oružija (naravno govorim o oružju sa dozvolom) po kućama, razbojnici se plaše da uđu, jer nikako ne mogu da znaju koji deda ima oružije. Razbojnicima sada umnogome otežava upad po kućama, baš to saznanje da po kućama ima oružija (govorim o legalnom oružju sa dozvolom) , a naravno da su razbojnici ti koji imaju ilegalno oružije, a tu su i naoružani migranti.
    Kome je palo na pamet u sadašnje vreme i u polupraznoj Srbiji da razoružava stanovništvo sa dozvolom za oružijem smatram ga za budalu, i direktnog krivca za svakog penzionera kaga opljačkaju i ubiiju u kući rezbojnici
  • Ako

    30.06.2023 09:43
    Ako
    se ovako nastavi da si pod zaštitom ako si član SNS ništa od ovoga nema!!! Gledam neke sumnjive ljude koji se bahate kod Brke svi naoružani sa članskom kartom niti sme Policija da ih legitimise!!! Oruzije može imati samo Policija i Vojska ograničeno van posla nesmeju sem u retkim slučajevima!!! A ovo ostalo razna obezbedjenja Itd pohapsti i razvaliti po vise godina zatvora!!! Tek tada bi imalo pravog efekta i Gradjani bi se osjećali i shvatili da su Bezbedni!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna