Autor: BBC News na srpskom

BBC
01.08.2023.
07:32 > 07:45
Osnivač avganistanskog Nacionalnog muzičkog instituta optužio je talibane za „kulturni genocid".
  • Dragan

    01.08.2023 09:29
    Radio sam u Al Mazar Scherif gradu i prelazio granicu u Tajikistan vise puta zbog dalekovoda novih. Gradonacelnik jednog sela malo nize je zahtevao da mu se sprovede struja u selo i sve je sam platio do zadnjeg dolara koliko je kostalo 14 km dalekovoda kablova radova.
    Stariji Afgani su mi uz caj pricali preko prevodioca kako je u doba Rusije ovde bilo super zivo narod veseo pjevalo se uzivalo u gradu sve dok nisu dosli Ameri da truju narod protiv Rusa sto je i bio prvotni plan jer Taliban na njihovom znaci "student" ucenik jer su ih Ameri ucili da se bore i na kraju kad su shvatili da ovi dosli da sisaju drogu i Uranium i ostalo pobunili protiv njih. Nisu oni nikad nista imali protiv Rusa sve je to zloba Amera uradila. I u susjednom Tajikistanu isto tako ali ipak malo bolja atmosfera ima barova restorana sa muzikom i narod zivi malkice slobodnije. Korupcija je na 100% nivou sto iskoristavaju Njemacke firme. Dok su Ameri i Coca cola postavili cerku precednika Tajikistana za direktoricu i narod je na kraju zabranio Amerima da bilo sta investiraju. Budali dosta.
  • Драган

    01.08.2023 08:14
    владавина
    Владавина права, рад, ред и дисциплина. Само нека су протерали западне окупаторе, поразили и понизили американце.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna