Autor: BBC News na srpskom

BBC
25.09.2023.
10:11 > 10:15
Dok u Jermeniji optužuju Azerbejdžan za nameru da etnički očisti Nagorno-Karabah, u Bakuu kažu da žele da svi žive ravnopravno.
  • IIII

    29.09.2023 23:39
    ..након више од 2000 година живота на територији коју на свом језику зову Арцах, Јермени напуштају виjековна огњишта. Јермени су најстарији хришћански народ. Они су примили хришћанство у првом виjеку, још за живота Христа, кога су већ тада признали за Бога.. изграђена прва хришћанска богомоља и почетак борбe против Pимског и Oтоманског царства.. страшан геноцид Турака над њима је почињен почетком 20. вијека, када је убијено милион и по Јермена а три и по милиона расељено.. Библијски Излазак 2023 и издаја Русије и Јерменије..
  • Fujoslav

    25.09.2023 13:36
    @Primer
    Zbog tih tvojih prirodnih saveznika smo crna rupa u Evropi, teritorije i ljude smo odavno izgubili. To su prirodni saveznici kriminalaca na vlasti koji s njima prave dilove na štetu srpskog naroda koji polako ali sigurno odumire i nestaje.
  • Primer

    25.09.2023 10:46
    Jermenija je prešla zapadu i Nato-u i okrenula leđa Rusiji i odma je ostala bez teritorije, koja i nije bila njena jer je pripadala Azerbejdžanu po UN granici.
    Srbija mora da uči iz ovog primera Jermenije i nikad, ali nikad ne sme okrenuti leđa prirodnim saveznicima Rusiji i Kini, da nebi ostala bez teritorije kao Jermenija koja se okrenula Nato-u
  • ex chapman

    25.09.2023 10:40
    Jermeni
    su vekovima proganjani od strane raznih islamskih "sila" ukljucujuci i stravican genocid od strane Otomanskog carstva za vreme Prvog svetskog rata. posle Holocausta nad Jevrejima drugi najveci genocid u istoriji. nakon skorasnjih iskustava sa vlastima iz Bakua, mislim da niko razuman ne moze da osudjuje ove ljude sto se plase
    igre politicara koji zloupotrebljavaju nesrecu ovih ljudi za svoje licne ciljeve necu da komentarisem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna