Autor: BBC News na srpskom

BBC
26.09.2023.
12:40 > 13:00
Hans Niman je optužen za varanje posle pobede nad norveškim velemajstorom Magnusom Karlsenom prošlog septembra.
  • AA

    26.09.2023 23:24
    @tasoli
    Pre svega ovaj clanak je za ne poverovati da dolazi od BBC-ja, nema dovoljno informacija, dovodi u zabludu, naslov je cisti clickbite... A inace volim citati njihove vesti, ova bar nije od strane srpske redakcije nego je prenesena od originalnog BBC-ja.
    Evo objasnjenja za dildoe i sah. :) Kompjuteri su odavno prevazisli ljudske igrace u sahu. Mozete pobediti u bilo kojoj partiji ako imate kompjuter pored sebe. Ostaje samo problem kako da saucesnik sa racunarom dojavi poteze igracu koji igra uzivo u sali. Sicusni mikrofon, svetlosni signali... Neko od razigrane internetske javnosti se dosetio da bi mogao imati dildoe u dupetu koji vibriraju na daljinsku komandu i onda te vibracije uz pomoc frekvencije slanja i duzine mozes pretvoriti u neku vrstu morzeove azbuke. Et voila... Naravno to nije rekao Karlsen ni iko bitan ali se rasirilo netom jer zvuci urnebesno. :)
  • Ташоли

    26.09.2023 17:14
    Јел може неко стручан да објасни како се у шаху вара помоћи дилда? Живо ме занима.
  • w/e

    26.09.2023 13:57
    naravno
    Naravno da je varao, sto se vidi iz analize brojnih visokorangiraniih sahista. Varanje u svetu saha se isplati, jer postajete popularniji i zaradite, iako ste poceli kao prosecan neperspektivan igrac. Setimo se ostalih cudesnih igraca iz Bangladesa itd, kukali su o rasizmu i ne znam cemu sve, na kraju kada je igrao uzivo, ispostavilo se da ima rejting oko 1600. U sustini postao je nacionalna senzacija na kratko i zaradio dosta novca na prevari.
    Slicno je i sa Iranskim prevarantom "Iranian Hulk" koji je godinama kacio fotosopovane slike. Na kraju je zakazao borbu protiv nekog americkog bildera i kada se pojavio uzivo, ispostavilo se da je debeli lik koji u zivotu nije trenirao nista. Na kraju je poceo da place i kuka kako ga se odrekla porodica i mec je otkazan, ali je u svakom slucaju prevarant zaradio veliku kolicinu novca.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna