Autor: BBC News na srpskom

BBC
10.10.2023.
20:29 > 20:45
Zašto Tajland ima jedan od najstrožih zakona na svetu o kritici na račun monarhije.
  • Branka Black Rouse

    11.10.2023 18:17
    Srpski paraziti
    Tajlandski kralj se osisao do glave, obmotao u narandžastu plahtu i otišao da živi mesec dana u manastir .
    (Na tajlandu manastiri nemaju krevete,nego se spava na kamenu,nema kuhinje već monasi idu po selu i hrane se od hrane koju im gradjani daju).
    Zamislite Šapica,Vučica, Cuckovica,Malog,Brnabu ili nekog obicnog cinovnika u srpskoj politici da se posveti zivotu monaha bar 1 mesec,da spava na kamenu,prosi hranu,zivi sa obicnim građanima da bi znao kako oni zive,kakav im je zivot,da podeli lepe i ružne delove života.
    Zato tajlandjani vole i postuju svog kralja i bivseg i sadašnjeg.
    Zato se naši političari okruze kobrama body gardom i telohraniteljima ne smeju da izadju na ulicu jer su se otudjili od naroda i znaju da bi ih narod rastrgao i obesio o prvo drvo.Zato je tajlandski kralj smeo da se krece po svojoj zemlji bez ikakvog obezbedjenja i zastite.
  • J

    11.10.2023 10:02
    J
    Kako bi zastrašivali narod da bi Monarhija i dalje vladala bogatija se i lagodno zivela! Vreme Monarhija Kraljeva Prinčeva Princeza…je daleka prošlost i svi smo isti nema povlaštenih niti je Bog tako rekao i odredio! Zato postoji Sistem i njega se držati jer sve ostalo je vise hijadita prevara ljudi koje se i danas neki primaju i veruju o plavoj krvi i glupostima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna