Autor: BBC News na srpskom

BBC
11.10.2023.
07:14 > 07:30
Iran već dugo podržava Hamas, te se postavlja pitanje o njegovoj ulozi u napadu ove palestinske ekstremističke grupe na Izrael.
  • Detelinara

    11.10.2023 12:44
    Nije mi jasno zašto se pominje Iran koji je baš teritorijalno daleko od Izraela ? Izrael je okružen sa muslimanskim zemljama Liban, Sirija, Jordan, Egipat i svi su na strani Palestinaca, i svi su jednako moćni i opasni za Izrael. Što bi im problem bio udaljeni Iran i zašto ga pominju nije mi jasno ?
    U ovom trenutku Izraelu nikako ovaj rat nije trebao, jer su Amerikanci zaokupljeni i istrošeni su ratom u Ukrajini. Nikako Izraelu , a ni Americi nebi odgovaralo da zarate sada sa celim muslimanskim svetom, koji je dosta moćan, imaju milijardu ljudi, finansije, dobro oružije.
  • Lopovska posla

    11.10.2023 07:55
    Da okrenemo pitanje,da li USA podržava Izrael za sve što radi na Bliskom istoku? Za razumevanje čitave ove priče bilo bi dobro pročitati par tekstova Gideona Levija,jevrejskog novinara lista Harec.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna