Autor: BBC News na srpskom

BBC
23.10.2023.
08:49 > 09:00
Ove godine do sredine oktobra otkriveno je 78 obolelih od velikog kašlja, najviše među decom.
  • Ovako to funkcionise

    23.10.2023 09:21
    u Srbiji
    Pre 5-6 godina cerka (14 godina) mi je dve nedelje toliko kasljala najvise je nocu budio kasalj do gusenja da nismo znali vise sta da radimo od jednog do drugog lekara nista, i pored mog ukazivanja da mislim da je u pitanju veliki ili magareci kasalj lekari, ne 1 nego 3, govorili su ma nije gospodjo, nemoj te nas uciti nasem poslu, evo sedite vi u doktorsku stolicu... Odvedem je privatno da izvadi krv i tamo nista. Posto nisam znala sta bih pocnem da je vodim gore na Frusku goru svaki dan i pored Dunava rekose mi stariji ljudi da je to dobro za magareci kasalj. Posle 4 nedelje, kao, zdrava, ode kod babe i dede u Nemacku, baba je odvede kod dr i oni odmah inekcije, antibiotici, otprilike spasavaj dete imala veliki kasalj, bez temperature. Kazu sreca sto sam je vodila na vazduh to je sprecilo najgore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna