Autor: BBC News na srpskom

BBC
23.10.2023.
09:14 > 09:30
Dok bukti sukob između Izraela i Gaze mnogi pokušavaju da shvate razliku između antisemitizma i anticionizma.
  • pitanje

    23.10.2023 12:10
    zasto postoje izrazi antisemitizam i anticionizam a ne postoje ekvivalentni izrazi za srbiju, nemacku, francusku, rusiju, kinu? ili postoje ali nisu toliko izvikani pa se ne nalaze u naslovima?

    svi su voljeni, svi vole srbe, nemci su izuzetno postovani i cenjeni, posebno kroz americku medijsku propagandu koja svaki dan jos uvek ne zaklapa o ratu, rusi su ekstremno voljeni, posebno danas, kinu obozavaju, francuski kolonijalizam se uopste ne pominje. svi su voljeni, samo eto jedan izuzetak

    p.s. osudjujem genocid iz drugog svetskog, a obozavam knjizevnost jevrejskih autora, kultura im je fascinantna, umetnicka ekspresija fenomenalna.. cast svim narodima zapravo, svi su jednako sjajni, bez izuzetka, samo se eto pitam zbog cega su ovi termini toliko popularizovani dok drugi ne postoje ili se ne pominju?

    tesko je biti tolerantan danas, jel da? kada te neko stalno opominje na sopstveno stradanje kao da ga ti nikad doziveo nisi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna