Autor: BBC News na srpskom

BBC
06.12.2023.
08:44 > 08:45
Ukrajinski predsednik otkazao brifing sa senatorima dok u Kongresu bukti spor oko dodatne vojne pomoći Ukrajini.
  • @realista

    06.12.2023 11:08
    Pa naravno da je Rusija gotova, ostali su bez raketa polovinom prosle godine, ratuju lopatama jer nemaju puske, ekonomija propala, ljudi love pacove po ulicama, Putin smrtno bolestan..... Ma kakva odgovornost, celom zapadnom sistemu odgovara sto vise ratova, smrti i razaranja, na tome se temelji zapad, nazalost. Voleo bih da je drugacije, svet bi bio mirnije mesto. A za ovaj potez Zelenskog, kao dete malo, uvredio se, nece da se druzi sa njima sada.
  • Realista

    06.12.2023 09:23
    "Druga Amerika" - Ginsberg
    Pa šta bi? Zar nije bilo reči o kolapsu Rusije, njenim gubicima na frontu, ekonomija propala, svi napustili tržište, sankcije, ludilo, Evropa se smrzava... i šta sad? Po meni, ako Ukrajina izgubi ovaj rat, sve evropske, proameričke diplomate treba osuditi i streljati za veleizdaju, ne države, već celog kontinenta. Sa velikom moći, dolazi velika odgovornost pa time i velika kazna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna