Autor: BBC News na srpskom

BBC
23.02.2024.
08:32 > 08:45
Vatra je zahvatila dve stambene zgrade u Valensiji.
  • Ramamti Ezer

    23.02.2024 09:24
    Katastrofe
    POSTOJI mnogo razloga za strah. Na primer, neki ljudi strahuju od toga šta će biti s našom planetom. „Toplotni udari, oluje, poplave, požari i topljenje masivnih glečera ukazuju na to da su globalni klimatski uslovi znatno poremećeni“, navodi se u časopisu Time još od davnog 3. aprila 2006. Budući da tek danas postoje mnogi razlozi za strahovanje, da li imamo neki dobar razlog da budemo optimisti što se tiče budućnosti? Može li nam išta pomoći da zadržimo pozitivno gledište? BIblija kaže da postoji divna nada koja garantuje da će Stvoritelj univerzuma slavni Jehova Bog, Otac proslavljenog Sina Isusa Hrista, uskoro sve stvari na planeti i univerzumu dovesti u red tako što će sve učiniti novo (Otkr. 21:3-5).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna