Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Kilometarski požar u blizini Trebinja

Na području Trebinja ponovo besne požari, a vatrena linija na Zupcima iznad sela Potkraj duga je nekoliko kilometra i uz pomoć vetra sve se brže širi, prenose mediji u BiH.

Vodeni luk sutra na dočeku vaterpolista Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije sutra u podne doputovaće u Beograd, a posle osvajanja titule prvaka sveta na prvenstvu u Kazanju biće dočekana najvišom počašću u vazduhoplovstvu. Doček će biti otganizovan ispred Doma Narodne skupštine u 20 sati.

Fekalije na hirurgiji u Loznici

U lozničkoj Opštoj bolnici čiste fekalije iz kanalizacije koja se izlila u suterenski deo hirurškog bloka, gde su smeštene ambulante za specijalističke preglede.

Dačić: Zašto hapsiti Šešelja ako je Tompson na slobodi

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić poručio je da ne vidi zašto bi Srbija hapsila lidera radikala Vojislava Šešelja zbog paljenja zastave Hrvatske kada hrvatskim zvaničnicima ne pada na pamet da uhapse pevača Marka Perkovića Tompsona, koji je tokom proslave "Oluje" u Kninu otvoreno pokazivao ustaške i fašističke simbole.

Venci na spomenik Arčibalda Rajsa

U Topčiderskom parku danas su položeni venci na spomenik istaknutog švajcarskog kriminologa i dobrovoljca srpske vojske u Prvom svetskom ratu Arčibalda Rajsa, povodom 86. godišnjice od njegove smrti.

U Srbiji ukradu jednu bebu nedeljno

Krađa beba u srpskim porodilištima, u najmanju ruku, dešava se jednom nedeljno, kaže Vladimir Čičarević iz Udruženja roditelja nestalih beba, povodom završetka Nacrta zakona o nestalim bebama.

U Bubanj potoku se čeka više od pola sata

Na naplatnoj rampi Bubanj potok u Beogradu pojačan je intezitet saobraćaja, trenutno se vozila zadržavaju od 30 do 45 minuta, a u toku dana se očekuje još veći intezitet, rekao je Zoran Janković iz Puteva Srrbije.

Milanović odbacio Vučićevu inicijativu o danu sećanja

Premijer Hrvatske Zoran Milanović odbacio je danas inicijativu predsednika vlade Srbije Aleksandra Vučića o uspostavljanju zajedničkog dana sećanja na žrtve sukoba na prostoru bivše Jugoslavije i pre nego što je taj predlog dobio zvaničnu formu.

U ataru u Irigu 48 biljaka konoplje

Policija je u ataru sela Jazak, u opštini Irig, otkrila zasad 48 biljaka konoplje visine od 1,5 do dva metra, saopštila je policija u Sremskoj Mitrovici.