Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Nestao novac prikupljen za pomoć bolesnoj radnici Jure

Radnici leskovačke "Jure" prijavili su istražnim organima korupciju i zloupotrebe u Savetu radnika u ovoj kompaniji tvrdeći da je nestalo oko 200.000 dinara koje su oni prikupljali za pomoć koleginice D. A. koja je obolela od karcinoma.

Dinja: Ljudi su navikli na muškarce koji psuju i slažu face, ali ne i na žene

Njeni video klipovi na društvenim mrežama nas zasmejavaju jer su toliko istiniti. Ona uspeva da naglas kaže mnoge stvari o muško-ženskim odnosima, i životu uopšte, na koje svi pomislimo, ali ih retko kada na taj način izgovorimo. Sve ono što nas nervira, ali i zabavlja smestilo se u lik Dinje koji nam je donela Sandra Silađev.

Ovako bi mogao da izgleda Googleov pretraživač u EU

Evropska unija želi da zaštiti sve kreatore, umetnike i novinare i ne žele da Google, Facebook i druge velike kompanije ostvaruju prihode prenošenjem sadržaja iz medija a da ne plate određeni iznos tim medijima i novinarima.

Poskupelo poljoprivredno zemljište, najskuplje njive kod Novog Sada

Cena poljoprivrednog zemljišta u Srbiji od 2016. godine porasla je u nekim regionima i do 20 odsto, a ovaj rast zabeležen je u mnogim okruzima Vojvodine, ali ne i u Šumadiji i južnoj i istočnoj Srbiji gde vrednost hektara na tržištu stagnira pa čak i opada, piše "Politika".

Umro nakon celog dana na poslu

Saobraćajni policajac Jiang Ruhua (55) iz centralne Kine umro je nakon što je radio 24 sata bez odmora, prenosi "Dejli mejl".