Info
13.10.2015.
20:45
Kazne za parkiranje otkrivaju nekadašnjim vlasnicima da se automobil godinama posle prodaje vodi na njih. Ovlašćenjima se izbegava plaćanje poreza, ali je ušteda samo privid.
  • Monster

    18.03.2020 02:39
    Resenje
    Ja sam bio prodao auto liku u ns, nismo overili nista i prosto djavo mi mira nije dao jer sam znao da istice reg, nije uspeo da ga reg jer sam bio otisao kod inspektora i sve mu ispricao sta i kako ali sam imao podatke o kupcu i on je stavio po sistemu zabranu na vozilo za bilo sta i napomenu da ako se nacini prekrsaj da se isto vozilo zapleni, no niie tu kraj naravno preprodan je auto ko zna koja ruka i uradjeno sledece nalepnica prepravljena vozeno je dugo tako i najgore uradjena je pljacka jedva sam se izvukao i sva sreca pa sam bio kod inspektora inace bi odgovarao, a i ovako je bilo cupavo...
  • n

    14.10.2015 15:19
    k
    Prodajem auto,i već nekoliko njih mi je dolazilo sa predlogom da auto ne prevedu,nego da voze na ovlašćenje ili kupoprodajni ugovor.Ne može,ko ima para da kupi,treba da ima i 50 eura za porez i prevod.To su sve preprodavci,koji će prodati auto ko zna kome,i eto vas u problemu.
  • ns

    14.10.2015 13:12
    isti slučaj, auto sam prodao tipu pljunuti kriminalni stereotip, kožna jakna, ćelav, nabildovan, rečnik sa ulice, da bih saznao da kad je istekla registracija on je već BEZ MENE!!! produžio registraciju uz pomoć auto poke na detelinari i nastavio da vozi da bi ga posle prodao i uspeo i to bez mene iako su moji podaci bili na tom ugovoru, ovo se ne bi dešavalo da nemaju veze u policiji i gde sve treba, i niko to ne istražuje a policija se bavi kriminalom.
  • I

    14.10.2015 08:24
    Meni se pak desilo da auto koji sam prodao posle par meseci kupac prevede na sebe, a da nismo napravili nikakav ugovor niti sam ja išta potpisao, čak su i tablice menjane jer nije bio iz istog mesta.
  • Ilija Čvorović

    14.10.2015 07:15
    Ja sam pre nekoliko godina u Novom Sadu, sudski zabranio da koristi moje vozilo koje nije hteo da prevede, a u policiji su mu i dalje registrovali.Dan danas neznam na koga se vodi auto. Korupcija od najnižih slojeva društva.
  • jova limanac

    14.10.2015 00:25
    A da li postoji neki način (šalter, sajt, šta_god) gde bih ja mogao da proverim koja se sve vozila vode na moje ime?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna