Info
14.10.2015.
20:35 > 21:00
Nakon što su dnevnice za putovanje u inostranstvo odlukom Vlade Srbije smanjene, Dragoljub Rajić, konsultant Mreže za poslovnu podršku, kaže da nije dovoljno samo smanjiti dnevnice, već je potrebno uvesti kontrolu službenih putovanja.
  • 15.10.2015 11:46
    Najsladje je putovati ako ti neko drugi plati,smestaj,hranu,dnevnice....tj.dzeparac....A zamisli tek kako je tesko putovati kad ti to sve platis iz svog dzepa! I uvek zamisljam te drzavne sluzbenike onake jadne,neobrazovane koje po podne kupe sljive i vade krompir kako citaju oznake i upustva na engleskom a pojma nemaju strani jezik,kako ulaze u WC iz 22 veka a nemaju pojma upustvo za upotrebu...bljaks,bolje da ostanu kuci i jedu kiseli kupus i glasaju za nazadnjake!!!
  • knez

    15.10.2015 05:16
    samo drpaj
    Stoka 'oće i ovo malo privatnih preduzeća što rade da uništi.
  • 14.10.2015 21:39
    Ja ne radim u državnoj upravi već u instituciji kulture. Trea da idem u inostranstvo, to je predviđeno godišnjim programom, potvrdio upravni odbor, osnivač, vlada, svi od reda i sadaću zbog nečijeg populizmmma dobiti 12 evra da pokrijem dnevne troškove. Ili da otputujem, sedim u hotelu i uplatim pun pansin? Mi ne idemo svaki čas u instranstvo, ali bismo da idemo dostojanstveno. Smanjilo nam plate, dnevnice, još malo pa i vazduh koji dišemo. A botovi neka uživaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna