Info
26.11.2015.
11:56 > 13:20
Grupa nezadovoljnih poljoprivednika zaustavljena je i danas na magistralnom putu Subotica - Bačka Topola, kod izlaza iz sela Žednik, zbog čega je taj put delimično blokiran za saobraćaj.
  • sk -13

    27.11.2015 09:01
    Za nepismene !
    Izgleda da nasi uvazeni gradjani u skolama uce samo strani jezik , sto se tice naseg maternjed totalno su nepismeni ! Vuk je davno rekao " piši kao što govoriš i čitaj kao što je napisano ". Pa da ponovimo čitaj kao što je napisano . Ako u novinamna pise "Nezadovoljni poljoprivrednici već tri dana iz raznih mesta u Vojvodini pokreću svoje traktore u nameri da održe protestnu vožnju ka Beogradu, ali ih policija zaustavlja". Sta sada tu pise ? Ko blokira puteva pa se gradske face ne mogu slobodno vozikati ? Molim sve nepismene da nas paore ne klevecu jer u suprotnom moramo ih tuziti ! Jos jednom da utvrdimo gradivo mi paori hocemo da se provozamo a policija nas BLOKIRA ! Da li smo se razumeli ?
  • sk -13

    27.11.2015 08:21
    Diskriminacija !
    Nije mi jasno da svi pricaju da im je uskracena sloboda kretanja pa gde je ta sloboda kretanja za nas paore ? Kakav prekrsaj mi pravimo ako sa ispravnim vozilima hocemo u Beograd i to putevima na kojima je dozvoljeno kretanje traktorima ? Odakle policiji pravavo da blokira put pa sam tim cinom uskrati slobodu kretanja i nama paorima a i drugim gradjanima ? Odakle Beogradu i drzavi pravo da diskriminise nas paore ? Kako bi bilo lepo gradovima obustaviti isporuku hrane pa bi nas molili da im dodjemo u goste !
  • Teča

    26.11.2015 15:26
    Vidi liginih botova kako udaraju minuse ! Podrška pravim paorima koji su na blokadi a ne onom politikantskom cirkusu od juče.
  • Istina

    26.11.2015 15:18
    Eno i sami na TV-u priznaju da se opstinska zemlja u tajnosti radi i ne placa nikakav zakup ali eto nisu to oni vec tamo neki drugi... Bolje da tuzilastvu prijave te lopove umesto sto strajkuju.
  • 26.11.2015 14:36
    U poljoprivrednoj zemlji u kojoj se ministar poljoprivrede postaje radi reda i maltene po kazni, ni ne možemo očekivati nešto drugo.
  • gradjanin

    26.11.2015 14:35
    Paori ne dajte se !
  • posteni gradjanin

    26.11.2015 12:25
    Kao sto postoji zastita dece od politicke zloupotrebe, tako i paore treba zastititi od politicke manipulacije. Verujem da vise od polovine paora nema pojma o cemu se radi u tom novom zakonu. Zemljoposednici naredili pobunu, paori ubace flasu rakije u traktor, pa da j**u mamu svima koji bi slobodno da putuju drumovima Vojvodine. Jesen je, rakija ispecena, ajd malo da blokiramo drumove...Svaka cast policiji, odnosno onome ko je to naredio, ne volim kada me neko maltretira zarad licnog interesa.
  • Klub 100P plus

    26.11.2015 12:17
    neobaveštena ministarka
    Da pojasnimo: zato i tražimo smenu ministarke jer NIŠTA ne razume, a najmanje paorsku muku. Ostaće upamćena kao ministar koji je potpuno uništio našu poljoprivredu.

    Ova Vlada mora da shvati da Srbija nije njihova dedovina! Vašu dedovinu možete krčmiti kako hoćete, ali NAŠE NE DAMO!
  • ih

    26.11.2015 09:17
    tako su joj naredili
    da ne zna. PODRSKA PAORIMA!
  • 26.11.2015 08:29
    Ministarka nije smela da izjavi da "ne razume zašto poljoprivrednici protestuju". Izjava je autistična i potvrđuje da ministarka nije dorasla ni do motike, a ne fotelje ministra poljoprivrede države.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna