Info
19.02.2016.
10:46
Američki magazin "Time" objavio je istraživanje kompanije za finansijsko savetovanje GoBankingRates na kojoj se nalazi lista od 50 zemalja sveta u kojima je najjeftinije živeti.
  • haha

    20.02.2016 11:02
    Vaskrsije, ne znam da li si mozda bio odsutan sa planete poslednjih dvadesetak godina, ali Kosmet vec podugo nije srpski, i nikakvu moc ova zemlja nema da ga ponovo ima. Da se vratim na temu, zemlja Srbija jeste krajnje jeftina za zivot, a merili su se apsolutni troskovi, a ne odnos plate i troskova. To znaci da neko ko je npr. radio u inostranstvu i zaradio neku solidnu penziju moze da se doseli ovamo i prilicno udobno da zivi. Takodje, to znaci da neko ko svoju danas zaradjuje, pogotovo ako je je visokoobrazovan, treba da pokupi svoje prnje podhitno, a jednog dana kad bude stekao penziju ili ustedjevinu, moze da se vrati zbog jeftinog zivota, blage klime i relativne bezbednosti zivota ovde.
  • Aj da poverujem

    19.02.2016 14:48
    i
    Aj da poverujem i ovom istraživanju, ali sa druge strane moji prijatelji iz Engleske se krste kad pogledaju cene prehrambenih proizvoda i garderobe u Novom Sadu, s toga mislim da je ovo istraživanje neko malkice potplatio.
  • Васкрсије

    19.02.2016 11:51
    Не знам да ли сам вам рекао али Космет је Србија...
    Нек дођу онда овде да живе са Српским платама па да виде како нам лепо иде!
  • Đunta

    19.02.2016 11:31
    Da poželiš da živiš u ovom paklu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna